Pretparkoordeel.nl
Follow Pretparkreizen on Twitter   

Disney California Adventure Park

Disney California Adventure Park

Op Pretparkoordeel.nl vindt u diverse beoordelingen en reviews van pretparken. Op deze pagina is het mogelijk om een beoordeling van Disney California Adventure Park te plaatsen en aan te geven wat de beste attractie en achtbaan van Disney California Adventure Park is. Alle beoordelingen van Disney California Adventure Park worden bij elkaar opgeteld en zo komt er een gemiddeld cijfer uit.

Help Disney California Adventure Park om haar park te verbeteren en help ook toekomstige bezoekers van Disney California Adventure Park door een objectieve beoordeling van Disney California Adventure Park te geven.

Attractie Top 3

  1. Soarin' Over California
  2. Red Car Trolly
  3. Disney Animation

Achtbaan Top 3

  1. California Screamin'
  2. Goofy's Sky School

De laatste beoordelingen van Disney California Adventure Park

Lees hieronder over de ervaringen van anderen.

Lees alle beoordelingen

Schrijf zelf een beoordeling

Park10
Personeel10
Horeca9
Entertainment9
Prijs/Kwaliteit7
Gemiddeld9.5

Bjorn, Beoordeling: 9.5

Naast het originele en eerste Disneyland park ligt Disney's California Adventure. Wij hebben dit park bezocht nog voordat de Ariel attractie open ging. De laatste nieuwe toevoeging tijdens ons bezoek was Wonderful World of Color. Dit is een van de mooiste eindshows die ik ooit in een pretpark heb gezien. Het is een prachtige combinatie van licht, vuur, beeld, water en geluid. De horeca in het park was ook prima in orde. Je kon er vers fruit eten en natuurlijk een lekker ijsje nemen. Het avond eten kan heel luxe maar ook simpel met fish and chips. Naar onze mening is dit een van de leukste Disney park die er is.

Favoriete attractieSoarin' Over CaliforniaFavoriete achtbaanCalifornia Screamin'