Pretparkoordeel.nl
Follow Pretparkreizen on Twitter   

Walibi Belgium

Walibi Belgium

Op Pretparkoordeel.nl vindt u diverse beoordelingen en reviews van pretparken. Op deze pagina is het mogelijk om een beoordeling van Walibi Belgium te plaatsen en aan te geven wat de beste attractie en achtbaan van Walibi Belgium is. Alle beoordelingen van Walibi Belgium worden bij elkaar opgeteld en zo komt er een gemiddeld cijfer uit.

Help Walibi Belgium om haar park te verbeteren en help ook toekomstige bezoekers van Walibi Belgium door een objectieve beoordeling van Walibi Belgium te geven.

Attractie Top 3

  1. Radja River
  2. Cobra
  3. Vampire

Achtbaan Top 3

  1. Cobra
  2. Vampire
  3. Calamity Mine

De laatste beoordelingen van Walibi Belgium

Lees hieronder over de ervaringen van anderen.

Lees alle beoordelingen

Schrijf zelf een beoordeling

Park7
Personeel8
Horeca6
Entertainment8
Prijs/Kwaliteit7
Gemiddeld7.2

Mark, Beoordeling: 7.2

Walibi in België vind ik beter dan Walibi Holland. Horeca was nog het minst van alle maar dat mocht de pret niet bedrukken. De achtbanen waren geweldig.

Favoriete attractieCobraFavoriete achtbaanWeerwolf
Park8
Personeel8
Horeca8
Entertainment6
Prijs/Kwaliteit7
Gemiddeld7.4

Belg30, Beoordeling: 7.4

Het beste pretpark in België. Voor iedereen wat wils. Zelfs twee redelijk grote zone's speciaal voor kleine kinderen. Heerlijke waterattracties en toffe achtbanen. Vooral de nieuwe Pulsar is de moeite waard: hoog, snel, intens, kletsnat en uniek in de wereld.

Personeel is zeer vriendelijk en probeert je steeds in je moedertaal voort te helpen, zelfs in het Nederlands. Men is professioneel en overal waar je komt wordt je vriendelijk begroet en krijg je steeds een "au revoir, tot ziens" als je vertrekt.

Zeer proper pretpark, doch op sommige plekken is er wat opfrissing nodig. De hele dag door is er personeel in de weer met veger en blik, vuilnisbakken worden regelmatig geledigd, dus geen overvolle vuilnisbakken. Propere toiletten. Groene zone's in het park zijn perfect onderhouden.

Horeca is okay naar pretparknormen en vrij redelijk qua prijs. Best wel veel aanbod: vol-au-vent, gehaktballetjes in tomatensaus, gerookt hammetje, zalmfilet, wraps, pizza en pasta én natuurlijk frietjes en hamburgers. Wel vaak lang wachten voor het eten. Wafels zijn overheerlijk.

Kortom, voor zij die een pretpark binnen België bezoeken, dan is Walibi Belgium een echte aanrader. Vergeet ook je zwembroek niet mee te brengen voor Aqualibi. Een toegangsticket voor Walibi geeft recht op 1u15 zwemmen in Aqualibi. Zéér proper zwembad met leuke attracties voor jong en oud.

Favoriete attractieRadja RiverFavoriete achtbaanWeerwolf
Park6
Personeel5
Horeca7
Entertainment7
Prijs/Kwaliteit8
Gemiddeld6.6

douwe, Beoordeling: 6.6

best wel leuk maar walibiholland vind ik veel beter

Favoriete attractieVampireFavoriete achtbaanWeerwolf