Pretparkoordeel.nl
Follow Pretparkreizen on Twitter   

Europapark

Europapark

Op Pretparkoordeel.nl vindt u diverse beoordelingen en reviews van pretparken. Op deze pagina is het mogelijk om een beoordeling van Europapark te plaatsen en aan te geven wat de beste attractie en achtbaan van Europapark is. Alle beoordelingen van Europapark worden bij elkaar opgeteld en zo komt er een gemiddeld cijfer uit.

Help Europapark om haar park te verbeteren en help ook toekomstige bezoekers van Europapark door een objectieve beoordeling van Europapark te geven.

Attractie Top 3

  1. Silver Star
  2. Pirates in Batavia
  3. Piccolo Mondo

Achtbaan Top 3

  1. Blue Fire
  2. Euro-Mir
  3. Silver Star

De laatste beoordelingen van Europapark

Lees hieronder over de ervaringen van anderen.

Lees alle beoordelingen

Schrijf zelf een beoordeling

Park9
Personeel10
Horeca9
Entertainment8
Prijs/Kwaliteit9
Gemiddeld9

Mark, Beoordeling: 9

Het park beviel me heel erg. Veel meer attracties dan in Disneyland en de wachttijden zijn ook korter. Daarom ook het hoge cijfer.

Favoriete attractiePirates in BataviaFavoriete achtbaanBlue Fire
Park9
Personeel8
Horeca9
Entertainment10
Prijs/Kwaliteit9
Gemiddeld9

Brooklyn Wellens, Beoordeling: 9

Het park was geweldig. Alles was zeer proper en goed in orde. De attracties waren ook versierd met zeer mooie decors. De shows waren ook heel mooi en er warwn veel shows. Het park heeft voor ieder wat wils. Zeker een aanrader voor iedereen, over het park en de rustige en mooie omgeving van het park kan niets verkeerd over gezegd worden.

Favoriete attractiePiccolo MondoFavoriete achtbaanSilver Star
Park9
Personeel9
Horeca8
Entertainment9
Prijs/Kwaliteit9
Gemiddeld8.8

Steven, Beoordeling: 8.8

Heel toevallig reden we langs Europapark op de heenreis naar Italië. Op de terugweg dus gelijk een dag meegepakt en dat is ons erg goed bevallen. Groter en meer attracties dan Eurodisney en ondanks de hoge kwaliteit en oog voor details mist het net wat de magie van Disney.

Favoriete attractieEuro-MirFavoriete achtbaanBlue Fire
Park10
Personeel9
Horeca9
Entertainment10
Prijs/Kwaliteit10
Gemiddeld9.6

Klaas Kolk, Beoordeling: 9.6

Ik kwam altijd in Disney. En toen ging ik een keer naar het Europapark. Dat is nu 4 jaar geleden. Nooit meer in Frankrijk geweest maar inmiddels wel 11 keer in het Europapark. Telkens meerdere dagen. Nu hebben we jaarkaarten. Super !
Dit park is state-of-the-art. Echt alles ademt kwaliteit en het is nog betaalbaar ook. Heel veel attractiecapaciteit en doorgaans korte wachtrijen. Ik heb kinderen van 14 tot 2 en ze komen allemaal volop aan hun trekken. Ongelofelijk wat dit park investeert en het oog voor detail. Mijn achtbaan bij uitstek: Wodan. Een knettersnelle woodie zonder rustmoment. Mijn show "de ice-show. Pure kwaliteit van hoog niveau. IJsdansen bij 30 graden en meer. Waar vind je dat ..... TIP: Kijk vooraf naar vakanties in Frankrijk/Duitsland/Zwitserland. Als zij naar school gaan, heb je het park zowat voor jezelf... En alles is en blijft open hoor.

Favoriete attractieIce-ShowFavoriete achtbaanWodan Timbur Coaster
Park10
Personeel9
Horeca9
Entertainment9
Prijs/Kwaliteit10
Gemiddeld9.4

Anne, Beoordeling: 9.4

Europapark is in Nederland niet zo bekend, maar een zeer uitgebreid park met veel achtbanen, wildwaterbanen en shows. Het is onderverdeeld in landen die ook helemaal volgens dat land zijn ingericht, tot en met kleding van medewerkers, hapjes en dus ook de geuren en kleuren. Vooraf kan je via website de attracties filteren op leeftijd en lengte van je kinderen, waarna je een overzicht/looproute kan printen. Dit helpt bij het maken van je keuze en zo hebben wij in één volle dag alles gedaan wat we wilden. Opmerkelijke service: als je een groot en een kleiner kind hebt, kan je bij personeel van achtbanen een pasje (BabySwitchPass)vragen. Zo kan bijvoorbeeld eerst mama met groot kind in de rij en na de rit (en overdracht van kleiner kind) papa ook nog een keer zonder dat hij opnieuw moet wachten.

Favoriete attractieVienna Wave SwingerFavoriete achtbaanBlue Fire
Park9
Personeel7
Horeca8
Entertainment9
Prijs/Kwaliteit7
Gemiddeld8.25

els claes, Beoordeling: 8.25

Net terug van 2 dagen Europapark met 2 tieners van 15 en 17.Proper park, wachttijden vallen goed mee(tss 10 en 45 min), prijzen van eten en drinken zijn ook een meevaller. Op 1 dag is park goed te doen als je geen shows bekijkt. Tip: schuif in de voormiddag aan in de "single ride" bij de Blue Fire, je rijdt weliswaar "alleen" maar je hoeft maar een tiental minuten aan te schuiven! Tegen de namiddag weten dit al meer mensen en lopen de wachttijden ietsje op maar toch nog de moeite!

Favoriete attractieBlue FireFavoriete achtbaanSilver Star
Park8
Personeel9
Horeca9
Entertainment9
Prijs/Kwaliteit7
Gemiddeld8.75

Tijn, Beoordeling: 8.75

Europapark in Rust is een gigantisch groot pretpark. 1 dag is niet genoeg om alles te zien wat Europapark allemaal heeft staan.
Er zijn veel shows en een hoop achtbanen. Overnachten hebben wij gedaan in het Colosseum hotel van Europapark. Eten was hier heerlijk dus een echte aanrader.

Favoriete attractieSilver StarFavoriete achtbaanSilver Star