Pretparkoordeel.nl
Follow Pretparkreizen on Twitter   

Tripsdrill

Tripsdrill

Op Pretparkoordeel.nl vindt u diverse beoordelingen en reviews van pretparken. Op deze pagina is het mogelijk om een beoordeling van Tripsdrill te plaatsen en aan te geven wat de beste attractie en achtbaan van Tripsdrill is. Alle beoordelingen van Tripsdrill worden bij elkaar opgeteld en zo komt er een gemiddeld cijfer uit.

Help Tripsdrill om haar park te verbeteren en help ook toekomstige bezoekers van Tripsdrill door een objectieve beoordeling van Tripsdrill te geven.

Attractie Top 3

  1. Washzuber-Rafting
  2. Badewannen
  3. Doppelter Donnerbalken

Achtbaan Top 3

  1. Achterbahn "G'sengte Sau"
  2. Mammut
  3. Rasender Tausendfussler

De laatste beoordelingen van Tripsdrill

Lees hieronder over de ervaringen van anderen.

Lees alle beoordelingen

Schrijf zelf een beoordeling

Park8
Personeel9
Horeca6
Entertainment7
Prijs/Kwaliteit8
Gemiddeld7.6

sandra, Beoordeling: 7.6

We hebben twee nachten geslapen in de unieke boomhutten bij Tripsdrill en dit was een zeer leuke ervaring. De boomhutten liggen meteen aan de ingang van het wildpark en het pretpark kun je makkelijk met de auto, waarbij je gratis mag parkeren, te bereiken. Het pretpark zorgt voor een volle dag plezier. Voor iedereen wat wils met leuke kinder attracties tot een paar leuke achtbanen.

Favoriete attractieBadewannenFavoriete achtbaanMammut
Park8
Personeel8
Horeca8
Entertainment6
Prijs/Kwaliteit7
Gemiddeld7.5

Bjorn, Beoordeling: 7.5

Nadat we met de auto op vakantie waren geweest in Italie besloten we om dit pretpark op onze terugweg naar Nederland eens te bezoeken. Tripsdrill heeft ons verrast doordat het park erg gezellig over kwam. Het aanbod van attracties vonden wij uniek en erg leuk. Het verpakken van een thema in een attractie kan Tripsdrill ook op een aparte manier, maar dat moet je zelf maar eens ervaren. Uniek was ook de wijnproeverij waarbij je ook nog eens een gratis souvenir glas kreeg.

Favoriete attractieWashzuber-RaftingFavoriete achtbaanMammut