Pretparkoordeel.nl
Follow Pretparkreizen on Twitter   

Walibi Holland

Walibi Holland

Op Pretparkoordeel.nl vindt u diverse beoordelingen en reviews van pretparken. Op deze pagina is het mogelijk om een beoordeling van Walibi Holland te plaatsen en aan te geven wat de beste attractie en achtbaan van Walibi Holland is. Alle beoordelingen van Walibi Holland worden bij elkaar opgeteld en zo komt er een gemiddeld cijfer uit.

Help Walibi Holland om haar park te verbeteren en help ook toekomstige bezoekers van Walibi Holland door een objectieve beoordeling van Walibi Holland te geven.

Attractie Top 3

  1. Goliath
  2. Kartbaan
  3. Speed of Sound

Achtbaan Top 3

  1. Goliath
  2. Speed of Sound
  3. Xpress

De laatste beoordelingen van Walibi Holland

Lees hieronder over de ervaringen van anderen.

Lees alle beoordelingen

Schrijf zelf een beoordeling

Park6
Personeel4
Horeca5
Entertainment7
Prijs/Kwaliteit6
Gemiddeld5.6

Mark, Beoordeling: 5.6

Voor de derde keer naar Walibi geweest en het viel me wat tegen. In de wachtrijen werdt veel voorgedrongen en de medewerkers zaten alleen maar met elkaar de kletsen dus dat duurde ook 5 min voordat we konden vertrekken. Verder ben ik nog steeds fel tegen Fastlane. De achtbanen waren zoals altijd wel heel goed.

Favoriete attractieXpressFavoriete achtbaanXpress
Park3
Personeel5
Horeca2
Entertainment5
Prijs/Kwaliteit3
Gemiddeld3.6

michael, Beoordeling: 3.6

De accomedatie wat wij hadden gehuurd was een fiasco. Verschillende groepen met dronken buitenlandse personen waren erg luidruchtig. Hierdoor konden we slecht slapen. Tevens hingen deze mensen ook veel om in het autopark. Wat ik persoonlijk erg onveilig en onprettig vond. Personeel vooral bij binnenkomst erg vriendelijk en prettig.

Favoriete attractieCrazy RiverFavoriete achtbaanRobin Hood
Park4
Personeel5
Horeca2
Entertainment4
Prijs/Kwaliteit4
Gemiddeld3.8

freddy, Beoordeling: 3.8

Fright nights moest het enge evenement zijn.. Erg tegengevallen. Onze verwachting was dat dit professioneel was opgezet. Dit vonden we niet het geval. Goedkope kostuums met ducktape bij elkaar gehouden. En slecht gesminkte personages. Restaurants erg duur en niet lekker. Vb de nachos. Pulled pork. Erg droog en hard door het lange staan. Gehuurde huisje was wel netjes en gezellig. Helaas dat een groep buitenlandse buren na ons ook nog pretmiddelen te hebben aangeboden!! In de nacht tot 5uur schreewden en lawaai hadden. Wij hebben geen beveiliging of iets gezien die dit tot order riep. Jammer want de atracties in het park zijn erg leuk. Geen volgende keer.

Favoriete attractieKartbaanFavoriete achtbaanGoliath
Park8
Personeel8
Horeca7
Entertainment7
Prijs/Kwaliteit9
Gemiddeld7.8

Mark, Beoordeling: 7.8

Het was leuk, vooral de achtbanen. Vond Speed of Sound in alle opzichte het leukst.
Golaith is een goede tweede keus.

Favoriete attractieSpeed of SoundFavoriete achtbaanSpeed of Sound
Park8
Personeel8
Horeca7
Entertainment8
Prijs/Kwaliteit8
Gemiddeld7.8

Bokel, Beoordeling: 7.8

Mooi ,schoon met vriendelijk behulpzaam personeel ,meer geschikt voor personen ouder dan 10 jaar.
Menu lijst in restaurant Village mag wat uitgebreider . Huisje zijn modern ,sober ingericht en zeer schoon met goede bedden.

Favoriete attractieEl Rio GrandeFavoriete achtbaanGoliath
Park6
Personeel6
Horeca1
Entertainment5
Prijs/Kwaliteit6
Gemiddeld4.8

sall, Beoordeling: 4.8

Ik ben op 15 Julie 2016 naar de Walibi geweest
Het personeel is niet klantvriendelijk. Het eten bij de haciënda is niet te eten. In mijn eerst burger heb ik een haar ontdekt. Ik ben toen naar het personeel geweest en heb om een nieuwe burger gevraagd. Het personeel liet mij een half uur wachten. De milkshake was ook niet lekker het was heel dik en niet te drinken met een rietje. De attracties zijn wel leuk maar helaas het personeel zorgde voor een slechte ervaring bij de Walibi Holland.

Favoriete attractieGoliathFavoriete achtbaanEl Condor
Park4
Personeel2
Horeca6
Entertainment1
Prijs/Kwaliteit1
Gemiddeld2.8

teleugesteld, Beoordeling: 2.8

vreselijk park
buiten het seizoen div attracties pas om 1 of 2 uur open
voor mindervalide kinderen en zeker die kleiner zijn dan 1.40 en GEEN PEUTER LEEFTIJD meer hebben GEEN LEUK PARK personeel niet vriendelijk als je een klacht stuurt krijg je een vaag verhaal terug waar ze proberen het in het eigen voordeel goed te praten
ze zeggen dat het park voor minder valide is dat betekend bij hun dat de minder valide via de uitgang naar binnen mogen maar niet de attracties in als iemand al 10 is en geen 1.40 dan ga je maar naar peuter gedeelte
al met al vreselijk duur apart betalen voor div attracties op de vreselijk dure ingang prijzen
DUS AL MET AL VRESELIJK PARK VOOR MINDER VALIDE DIE GANG NAAR HUIS MET EEN TRAUMA EN EEN STIGMA DAT ZE ZIEK ZIJN.
ik moest een achtbaan opgeven anders werd het niet geplaatst.

Favoriete attractieKartbaanFavoriete achtbaanXpress
Park9
Personeel5
Horeca9
Entertainment10
Prijs/Kwaliteit10
Gemiddeld8.6

Sven, Beoordeling: 8.6

Voor de kick en voor de achtbanen ga je hier naar toe. De aankleding van het park is met sprongen vooruit gegaan, de attracties zijn stuk voor stuk megaknallers muv die belachelijke Merlijn attractie. Entertainment genoeg mocht je dat willen, horeca goed, divers en verspreid. Snelle wachtrijen. Enige minpunt is het arrogante personeel, dit heb ik al vanaf de 1 keer dat ik hier kwam al zo ervaren.Niet vriendelijk , arrogant en snel geïrriteerd. Voor de coasters ga je hier naar toe.

Favoriete attractieGoliathFavoriete achtbaanGoliath
Park5
Personeel3
Horeca6
Entertainment6
Prijs/Kwaliteit1
Gemiddeld4.2

sanne , Beoordeling: 4.2

ik vind het een leuk par k alleen ik vind het te duur

Favoriete attractieKartbaanFavoriete achtbaanGoliath
Park7
Personeel7
Horeca7
Entertainment4
Prijs/Kwaliteit7
Gemiddeld6.4

Roosje, Beoordeling: 6.4

Afgelopen zaterdag 10 augustus t/m woensdag 14 augustus 2013 hebben wij in een 8 personen vakantiehuisje gezeten. Alles was schoon en opnieuw gerenoveerd, het jammere was dat er slecht savonds verlichting was, dus kon je niet buiten zitten en ook geen wandeling in de avond maken, zelfs op de parkeerplaats was het pik donker dit geldt ook voor je huis heel erg jammer, hier moeten ze zeker wat aan gaan doen.
Wat betreft het zwembad daar durf je niet te gaan zwemmen helemaal geen toezicht, en afgelegen, voor het geval als er een ongeluk plaats zou vinden is er geen mens op dat moment die je te hulp kan schieten, erg jammer voor de kinderen.
Het atractiepark was op zich prima, alleen was er elke dag storing bij verschillende atracties, en ze kunnen zeker leukere muziek draaien ipv instrumentale.
Dit is onze ervaring geweest.
Roos

Favoriete attractieSpinning VibeFavoriete achtbaanGoliath